The Living Kitchen™ Contemporary

Maatwerk klassieke massief eikenhouten keuken met paneelfronten

 

Maatwerk klassieke massief eikenhouten keuken met paneelfronten

The Living Kitchen™ Contemporary - uw tijdloos moderne keuken.

Deze klassieke keuken met paneelfronten is uitgevoerd uit massief eikenhout. De aanrechtbladen, achterwand, vensterbanken en tegellijsten zijn van de graniet soort; Nero Profondo, gezoet. Met de apparatenwand volledig in de muur weggewerkt, hebben we de optimale ruimte in de keuken behouden!

Wilt u meer keukens zoals deze zien? Kijk dan op onze keuken pagina!The Living Kitchen™ Contemporary - uw tijdloos moderne keuken.

Een moderne The Living Kitchen keuken vangt de tijdgeest van nu en is gelijktijdig tijdloos. Door het consistente gebruik van natuurlijke materialen blijft uw moderne The Living Kitchen Contemporary keuken modern, ook wanneer de nieuwste keukentrends weer veranderen. Uw keuken wordt dus nooit ouderwets (zelfs niet in een verre toekomst - hij wordt hooguit vintage) - dat is het grote voordeel van de pure, eerlijke en smaakvolle stijl van The Living Kitchen.

Wij denken graag met u mee! Maak vandaag nog vrijblijvend een persoonlijke afspraak en laat u inspireren.


Vraag onze gratis brochure aan

LEEF SMAKELIJK

Ervaar het verschil tussen een doorsnee keuken en een The Living Kitchen™ by Paul van de Kooi: “Elke The Living Kitchen maatkeuken wordt vakkundig en met een scherp oog voor detail, stijl en functionaliteit ontworpen en vervaardigd.”

Vraag onze gratis brochure aan

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE DESIGNERS

Onze experts gaan graag met u in gesprek om tot een prachtige totaaloplossing voor uw keuken te komen.


Maak een afspraak
Brochure aanvragen
Call Now ButtonBel direct