Fotoboek

“Keukens voor fijnproevers op het gebied van design, maatwerk en comfort”.

De keuken is voor velen van ons de belangrijkste ruimte in huis. Bij uitstek de plek waar de goede gesprekken plaatsvinden, waar op feestjes wordt gelachen, waar goed voor het innerlijk van de mens wordt gezorgd en waar de gehele familie bijeenkomt. De keuken is zowel het kloppend hart als de vertrouwende ankerplaats in huis.

Deze ruimte verdient een juiste aankleding, een invulling op maat zodat deze optimaal kan worden benut en volledig tot zijn recht komt. Paul van de Kooi begrijpt dit maar al te goed. Immers een goede keuken begint altijd met een creatief ontwerp. Vanuit dat ontwerp en in samenspraak met de klant, komt de droomkeuken tot stand door het maken van de juiste keuzes qua afwerking, werkbladen en apparatuur. Met onze expertise op het gebied van leefruimtes realiseren wij niet alleen keukens. We verzorgen ook passende oplossingen voor bijvoorbeeld inloopkasten, badkamer meubels, werkkamers en wijnkamers.

Alle keuken-en interieur oplossingen van  The Living Kitchen worden met de hand vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen. Onze vakmensen werken met zorg en aandacht aan de realisatie van uw wensen in de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Dit doen wij in onze eigen werkplaats in Amersfoort. Om de beleving van een op maat gemaakte keuken nog groter te maken kunt u hier altijd een kijkje komen nemen. In onze werkplaats zijn nog echte meubelmakers aan het werk en er hangt nog de heerlijke lucht van pas gezaagd hout. Met een beetje geluk bent u in onze werkplaats getuige van de geboorte van uw eigen keuken. Een echte maatwerkkeuken die geheel in Nederland gemaakt wordt.

Iets om trots op te zijn! Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze showroom. U kunt hier inspiratie opdoen of van gedachten wisselen met Paul van de Kooi. Wellicht komen wij met nieuwe oplossingen waar u zelf nog niet aan gedacht heeft.

Naamloos